Süperlig 1. Hafta Maç Yorumları

Süperlig 1. Hafta Maç Yorumları

Usta yorumcu Ramco'nun Lige başlarken ki maç analizleri. Fenerbahçe, Galatasaray, Liverpool, Fullham maç analizi, Kim kazanacak? İşte Popüler maç yorumcusu Ramco'nun yorumları.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezona çok hızlı girmiş ve Gaziantep karşısında farklı bir  skorla galip gelmişti. Bu sezona yeni transferleri ve yeni teknik direktörüyle birlikte hızlı gireceklerini düşünüyorum. Rizespor'un savunması da yardımcı olacaktır ve Bence 2.5 gol barajını aşacağımız bir maç izleyeceğiz.

Arsenal son bir ayda Mikel Arteta ile adeta bir rüyayı yaşadı Fa Cup, Community Shield'i; önemli rakipleri Chelsea ve Liverpool'u mağlup ederek kazandılar. Bir önceki sezon takımda olmayan Saliba da tekrar takıma dönüyor. Fullham'ın nasıl bir dönüş yapacağını kestiremiyorum fakat arsenal ve Mikel Arteta'ya güveniyorum. Arsenal Lige kazanarak başlayacaktır. Tahminin maçı Arsenal Alır.

Beşiktaş'ın Paok karşısında çok sorunlu olduğunu gördük fakat henüz hazırlık maçı bile yapmamışlardı ve bu durum çok doğal. Yapısal sıkıntılar olduğu çok açık ancak ben genç oyunculardan katkı alınabileceğini düşünüyorum.  Oğuzhan gibi takımın ruhunu iyi bilen oyuncularla harmalanması beşiktaşın sezonda buraya hazır gelen bir ekip. Dengenin bozulacağını düşünmüyorum. Tercihim Beşiktaş yenilmez. 02 çifte şans. 

Süperligin yeni ekiplerinden Hatayspor Galatarasay ile yaptığı hazırlık maçında 1-1 lik skorla ayrılıp lige süperlig'e hazır olduğunu gösterdi. Konuk edeceği son Şampiyon Başakşehir de sahadan en az puanla ayrılmak için öncelikle savunmaya ağırlık vereceğini düşünüyorum.  Başakşehir'in savunmasının ne kadar sağlam olduğunu hepimiz biliyoruz. Tercihim 2.5 gol altı. 

Galatasaray sezona Gaziantep maçıyla lige merhaba diyecek. Muslerasız çıktıkları her maçta kalesinde golleri gören Galatasaray Muslera'sız çıkacakları bu maçta, kalelerinde yine gol göreceklerdir. Galatasaray'ın kazabilmesi için gol atması gerekiyor. Bu yüzden 2.5 gol üstü diyorum.

Gelecek hafta da yeni yorumlarımı bahis rehberi aracılığıyla sizlerle paylaşacağım. Şimdiden herkese bol şanslar.

hiltonbetPortbet